Nyårsafton!

Har inte skrivit på ett tag nu, vet att jag är tråkig. Men har inte haft nån ork och inte mått så bra. Men ska skärpa mig. Jag lovar.

Ville bara önska alla ett Gott Nytt År!
Hoppas ni får en bra dag/kväll.

Kramar Annis

Mellandagsrea och dagen idag

På annandagen var jag på mellandagsrea och shoppade lite. Hittade lite kläder på h&m. Ganska mycket folk och hemska köer till kassorna. Men det var ändå roligt.
Handlade bara på h&m faktiskt, vet inte varför men det bara blev så.
Nästa år kanske jag går i andra affärer också, haha

Idag var vi hos syrran och fikade och delade ut lite julklappar. Melvin fick såklart mest julkpappar =) Tror han blev nöjd i allafall.
Han trollade lite för oss =) Det var roligt

Sen åkte vi hem och åt mat och tittade på tv.

Ska nog nanna snart

Hörs!

/Annis

Lite jul uppdatering

Har inte skrivt på några dagar nu. Har varit lite deppigt till och från. Men här kommer i allafall lite uppdatering.

I tisdags var vi hos mormor och morfar och käkade. Blev inte julmat men det blev köttfärssås och spaghetti. Oskars morbror Jens och hans kusin Sara var där också. Var trevligt. Vi fick lite julklappar att ta med oss hem.

I onsdags var vi hos svärmor och åt julmat. Oskars två systrar var också där. Det var gott med lite julmat. Drack några glas vin också. Det var gott, har inte druckit vin på jätte länge. Fick även där några julklappar att ta med oss hem.

På julafton var det dags att åka till Nyköping. Åkte 09.30. Först stannade vi på kyrkogården i bergshammar och gick till mormors grav. Sen åkte vi till min faster och fikade lite. Hon hade bakat kaffebröd och kakor till mig =) Det tackar jag för. Jag är glutenallergiker så kan inte äta vad som helst, så hon hade bakat glutenfritt. Min andra faster var där också, henne har jag inte träffat på evigheter.
Sen efter en stund så kom min pappa. Honom har jag väl inte träffat på nästan två år nu och inte haft nån kontakt med alls. Pga vissa saker som hänt (kanske återkommer senare med lite av vad som hänt.) Så det kändes lite konstigt. Han sa inte så mycket till mig :(
Fortfarande sur på mig tror jag. Han sa inte ens grattis till mig till körkortet :( Fast han visste att jag tagit körkort. Blev lite deppig när vi åkte därifrån. Men men

Sen åkte vi vidare till mamma. Vi åt julmat och sen tittade vi på kalle anka och delade ut lite julklappar. Hundarna fick mest julklappar.
Vi åt så mycket. Blev så mätta. Men det var riktigt trevligt.

Efter att ha varit i Nyköping precis hela dan så åkte vi hem. Jag var så trött. Var så skönt att komma hem och bara ta det lugnt.
Vi öppnade våra julklappar och sen satt vi och tittade på tv och gick och la oss.

På annandagen så åkte vi till Oskars faster och åt mat. Blev riktigt god mat och god efterrätt. Supergott var det. Inte julmat om ni undrar. Jätte trevligt var det. Och vi var där ganska länge. Tiden bara sprang på.
Tack för god mat!

Det blev ett långt inlägg, kanske lite rörigt. Men det här var juldagarna.

/Annis


God Jul!

Vill bara önska alla en God Jul!
Hoppas ni får en bra dag!

Skule blivit en bild också, men den kommer senare eller imorgon.

Kraam Annis

Snart iväg

Nu ska vi snart iväg och äta julmat hos svärmor. Ska bli gott.
Tänkte bara jag skulle skriva lite.
Väntar bara på att Oskar ska duscha färdigt.

Imorgon är det julafton :D

Ha en riktigt trevlig kväll!

/Annis


Kallt ute

I brist på en rubrik så skrev jag kallt ute, men det är det ju också. Och halt...Lite läskigt att köra bil i det här hala väglaget, men det går.

Igår hade vi främmande. Oskars pappa, hans ena syrra och hans faster med familj var här. Vi firade honom i efterskott igår. Eftersom dem inte kunde komma när han fyllde. Det var trevligt. Vi åt rulltårta och tårta som jag hade bakat. Det blev bra den här gången också =)
Sen när dem hade gått var jag helt slut. Somnade tidigt igår.

Idag har jag handlat julklappar till hundarna och slagit in dem. Imorgon ska jag köpa lite julklappar till Nova också.
Sen känns det som det blir full fart den här veckan.
Imorgon kväll ska vi till mormor och morfar och fika, på onsdag till Oskars mamma och äta, på torsdag ska vi först till min faster och fika sen till mamma och äta och titta på kalle anka och på fredag till Oskars faster och äta. Så ja, det är fullt upp den här veckan.
Vi slipper laga mat själva.

Nej, nu ska jag fortsätta titta på tv.

Ha det bra!

/Annis

Väldigt trött idag

Ja, idag har varit en tröttis dag. Har varit så sjukligt trött så jag inte vetat vart jag ska ta vägen. Gick upp ganska tidigt, skulle iväg och fixa naglarna kl. 9.30 i Ljunga lite utanför Norrköping. Sen satt satt jag där i 3½ timme. Ja, så lång tid tog det. Trodde jag skulle somna när jag satt där. Sen kom jag hem och vi käkade lite mat. Oskar kom hem från jobbet precis lagom när jag kom hem.

Sen skulle vi fixa lite hemma. Efter det så satte vi oss i soffan och tittade på tv, eller jag låg men Oskar satt upp och jag somnade ganska fort. Sov några timmar. Sen var det bara att åka och handla lite och sen hem och titta på bonde söker fru, vilket för övrigt är ett super bra program. Synd att det var sista delen idag.

Ska nog snart sova nu. Ska baka imorgon, får främmande på söndag.

Sov gott!

/Annis

Fina naglar till jul

Jag har varit och fått fina julnaglar.



Tycket dem blev superfina! Känner mig riktigt fin nu.
På julafton tänkte jag ha glitterögonskugga också och kanske en klänning men har inte bestämt mig än. Man måste ju vara lite extra fin när det är jul ;)

/Annis

 


3½ år!

Idag har jag och min älskade Oskar varit tillsammans i 3½ år!
Och om tre dagar har vi varit förlovade i 1½ år.
Vad fort tiden går.

Älskar dig min älskling!
Du är mitt allt!
Det är föralltid vi två.
Jag älskar dig över allt annat på denna jord! <3

/Annis

Snööö

Snö, snö, en massa snö. Det tar aldrig slut. Snöar massa ute.
Lill tjejen älskar att leka i snön, mammas lilla tjej <3 Tindra är min ögonsten, den bästa hund som finns =)

Idag har vi hämtat/köpt sängbord till våran nya sängstomme. Som är i svart smide. Ska sätta ihop allt imorgon. Kommer bli supersnyggt.
Våran gamla säng är inte så hel, håller på att ramla sönder. Brakar väl ihop vilken dag som helst.

Julen närmar sig med stormsteg. Shit vad det går fort. Det är ju skrämmande, haha. Tror det blir Nyköping på julafton, ska checka allt imorgon.

Allt jag tänker på just nu är min mormor som gick bort för 10 år sen. Får aldrig mer fira jul med henne. Hon är en av dem personer som är viktigast i mitt liv.
Du är saknad och älskad mormor.
Jag älskar dig föralltid <3

Blev både ett glatt och ledsamt inlägg.

/Annis

Lussebullar

Idag har jag bakat lussebullar. Riktigt härligt.
Snart är julen här =) Både jobbigt och roligt. Massa att tänka på och hinna med.
Nu har jag köpt alla julklappar till Oksar färdigt i allafall. Skönt det. Men kan ju inte skriva vad jag har köpt innan jul =P
Ska nog baka pepparkakor på lördag tror jag, om jag orkar.

Nu ska jag snart gå och sova. Är så himla trött.

Natti natti!

/Annis

Trevlig dag

I förmiddags hjälpte vi mormor och morfar att hugga julgran till dem. För övrigt var det jag som sågade ner julgranen alldeles själv =) *Stolt*
Ingen som trodde jag skulle klara det, haha
Efteråt drack vi varm choklad och åt lussebullar. Mysigt

Sen bar det iväg till Nyköping då mamma fyller år idag eller typ 10 min till i allafall. Riktigt trevligt.
Vi åt tacos och till efterrätt marängsviss (stavas?)
Gott var det!

En bra dag har det varit.

/Annis

Grattis!

Grattis mamma på födelsedagen!

Ska snart åka till Nyköping nu och gratta mamma. Och så snöar det också =) Det är ju trevligt när det är lucia.
Vad ska ni göra idag?

Ha en trevlig lucia!

/Annis

Espressomaskin

Idag har jag inte gjort så mycket. Oskar slutade vid lunch. Så vi tittade på film och sen åkte vi till media markt och willys.
Skönt med en lugn dag.

Imorgon blir det väl mer att göra. Oskar ska ut till skogen och jaga så jag blir ensam precis som alla andra lördagar. Så jag får väl diska och greja lite.

Denna inhandlade jag på media markt idag, som jag skrev igår att jag skulle berätta idag.



En espressomaskin. Melitta Lattea heter den.
Visst är den superfin? Jag gillar den skarpt. Finns i olika färger, men eftersom jag älskar lila så blev det den färgen.
Nu ska jag göra kaffe latte...Garanterat =)

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/Annis

Det var på tiden, Äntligen!

Jaa, nu har vi fått flera kanaler. Sedan vi flyttade hit för 7 månader sen så har vi inte haft tex, kanal 3 eller kanal 5, för det fanns inte i huset. Men nu idag äntligen så har vi fått det + en massa andra bra kanaler. Dem var här för ett tag sen och satte in nåt i lägenheterna och nu idag så....
Äntligen kan man kolla på grannfejden och lyxfällan som jag saknat så mycket + andra bra program och filmer.

Förutom det så har jag jagat runt efter en adventsljusstake eftersom katterna hade ner våran vi hade i sovrummet så den gick sönder. Och vill gärna ha en där. Men det verkar inte finnas nånstans. Konstigt. Har varit på rusta, jula, maxi, willys (där hade dem bara vita, men vill ha en röd. Eftersom dem andra är röda.) och en annan affär (minns inte vad den hette.) där dem borde ha sånt.
Jaja, får fortsäta leta.

Nån som vet var det kan finnas?

Sen nu ikväll fick Tindra sitt 1-års vaccin. Det gick superbra. Hon sa inte ett ljud. Duktig flicka. Vi vägde henne också och väger nu 2,4 kilo. Tror inte hon kommer väga så mycket mer.

Lilla Tindra

Just ja, ska köpa nåt imorgon eventuellt. Eller så beställer jag det på internet, får se. Men vad det är berättar jag imorgon.

Ha det nu så bra!

/Annis

Vad har ni gjort idag då?

Jag har varit i Nyköping på en grej med mamma i allafall. Sen efter det så åkte jag och lämnade henne hemma hos sig, men innan det så gick vi in i djuraffären som ligger precis där hon bor. Och där köpte jag lite saker till hundarna.
Bilder kommer här.



Köpte den här hundsängen till Zebb. Han verkar vara nöjd.



Köpte även den här luvtröjan till Tindra. Tyckte den var grymt fin och att hon var otroligt söt i den.









Köpte även denna tröja till Tindra. En rosa tröja med krage. Tyckte den var söt.

Blev mycket bilder idag. Men var tvungen att visa upp vad jag köpt =)

Ha en trevlig kväll!

/Annis





Glömde

Glömde helt bort. Tindra fick den här stickade tröjan med tillhörande halsduk i födelsedagspresent också.



/Annis

Trött idag

Idag har det varit en trött dag. Har väl inte gjort så mycket, typ diskat. Känns som det blir läggdags tidigt idag igen. Men det är skönt ibland. Ska upp tidigt imorgon så det är lika bra att lägga sig tidigt.

Vad tiden går fort. Redan 2:a advent igår. Snart jul.
Än vet jag inte vad som händer på julafton, kanske Nyköping. Vore kul och träffa släkten. Var i Nyköping förra julen. Men vi får se.

Ska ut med vovvarna nu.

/Annis

Tindras kalas



Tindra med sina presenter hon fick

Tindras presenter. Lite leksaker bla, en liten hund, en kyckling och en giraff. Och hundben. I påsarna är det hundgodis.
Den där leksaksgiraffen är en stor favorit.

/Annis


Lite uppdatering

Igår var jag ju på bio och såg Luftslottet som sprängdes och den var skitbra. Den rekommenderar jag att se. Var nog den bästa av dem tre filmerna.
Sen när jag kom hem blev det lugnt.

Idag så var mamma, Roger och Nova här. Vi firade Tindra och Oskar. Så det blev tårta och lite annat. Var roligt för hundarna att träffa Nova och leka lite.
Nu är jag trött.
Lovade lite bilder men tar det imorgon, nu är jag för trött...bakade hela förmiddagen och haft främmande så blir nog sängen snart. Ska bara ut med hundarna en sväng.
Vet att jag lovat bilder ett tag nu, men imorgon så =)

Imorgon blir det nog en lugn dag. Känns som det ska bli skönt.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

/Annis

Bio

Hinner inte skriva så mycket. Ska på bio och titta på Luftslottet som sprängdes. Hoppas den är bra.
Dem andra filmerna var ju bra.

Ska lägga in bilder imorgon från igår när Tindra fick sina paket.

Hinner inte skriva mer nu.

/Annis

Tindra 1 år!

Grattis våran lilla Tindra på 1-års dagen!



Våran lilla prinsessa börjar bli stor.

På söndag kommer mamma, Roger och Nova och firar Tindra och vi ska fira Oskar också. Ikväll ska hon få lite paket.

/Annis





Tröööööööt

Har inte orkat blogga nåt idag. Är för trött. Ledsen för det....

Men imorgon ska jag ta tag i nya krafter (försöka i allafall)
Ska lägga mig snart i sköna sängen.

Natti natti

/Annis

Äntligen fått medicin

Idag var jag på vårdcentralen pga min alldeles för höga puls. Dem tog EKG, och där såg dem att jag hade för hög puls än normalt. Men för övrigt såg EKG:t normalt ut.
Så idag fick jag medicin utskrivet som jag ska ta varje dag. Känns bra. Hoppas det blir bättre.

Vad det beror på vet dem inte.

Vi har sett på bonde söker fru ikväll. Riktigt bra program.
Nu ska jag snart sova tror jag eftersom jag bara sovit fyra timmar inatt. Är helt slut.

Ska försöka lägga ut lite bilder imorgon, kameran ligger på laddning nu.

/Annis


Vårdcentralen

Ska snart åka till vårdcentralen. Min puls är hög igen. Så jag hoppas att jag får medicin utskrivet idag. Har knappt sovit nånting inatt. Gick och la mig kl 4 imorse pga min hjärtklappning och vaknade kl 8 och ringde direkt till vc.

Ska vara där om 1 timme.

Och så är det frost ute idag. Så idag får man skrapa bilrutan.

Återkommer senare....

/Annis

Huvudvärk

Vilken huvudvärk jag har nu ikväll. Inte alls roligt.
Så orkar inte blogga, ska bara ligga här i soffan och ta det lugnt.

Hoppas ni mår bättre!

/Annis

RSS 2.0