Orkar inte

Orkar inte skriva just nu. Allt är bara jobbigt.

Igår hämtade vi hem Zebb efter en vecka i sträck på strömsholm. Idag fick vi köra tillbaka honom eftersom han fick av sig tratten som han har runt huvudet för att han inte ska klia sig i ögonen. Så visst hade han kliat sig i ögonen. Så ena ögat blödde och man såg knappt pupillen, det var bara ett köttigt sår i ögat i stort sett. var bara att ringa Oskar så han fick hämta oss och sen åka direkt.

Det vänstra ögat var i stort sett läkt igår men idag hade han fått stora sår i båda ögonen igen :(

Men som sagt, han är inte våran hund längre nu utan ägaren har tagit tillbaka honom. Så var antagligen sista gången vi såg honom idag :(
Vi var inte överens med henne. Vi hade inte råd att lägga in honom på sjukhus igen eftersom det bara fanns typ
4 000 kvar på försäkringen och då får man ta resten ur egen ficka. Jag menar det är ju inte bara att hosta fram typ 20 - 30 000 kr bara sådär när man inte har pengar. Men hon menade att det är ju bara att ta ett banklån att lösa ut honom för.
Men det vill inte vi bara för att lösa ut en hund från sjukhuset. Så vi ville ju ta bort honom men det fick vi inte för henne. Vem säger att han inte måste åka in igen efter den här omgången? Det kan ju lika gärna gå på 100 000 kr sammanlagt om han måste läggas in fler gånger. Är det värt det? När man inte har pengar. Hade man pengar så självklart skulle man kunna göra mer, då hade man ju kunnat betala för hans vård. Men vi har gjort det vi kan. Vi har betalat 10 000 kr ur egen ficka. Oskar fick till och med ta lite på sitt kredit kort som han egentligen måste ha till bilen om nåt skulle hända med den.
Han har ju även fått ta ledigt mycket från jobbet + all bensin. Har kört sammanlagt 150 mil fram och tillbaka till strömsholm på dem här två veckorna. Så hon ska fan inte säga att vi inte gjort nåt.

Och veterinären sa idag att han var tvungen att läggas in för att det var så allvarligt och då var vi tvungen att förskotts betala. Men med inga pengar så går det inte. Så vi fick tre alternativ: Antingen förskotts betala, avliva eller placera om honom.
veterinären pratade med ägaren och hon valde att ta tillbaka honom och antagligen sen placera om honom. Så hon får betala veterinär kostnaderna.
Det känns hemskt att inte få tillbaka honom, men vad ska vi göra?

Vi har gjort allt för att han ska bli frisk, lagt ner så mycket tid och pengar. Och så får man bara skit från ägaren. Enligt henne så ska det få kosta vad det kostar. Men har hon pengar så, för vi har det inte.

Dem två sista veckorna har varit hemska.

Saknar verkligen Zebb. Fan så tråkigt.



Fina killen <3

Blev ett långt inlägg men var tvungen att skriva av mig lite.

/Annis


Kommentarer
Postat av: Agnieszka- mamma till 2

Trist med hunden, men ni har ju gjort allt, av vad man kan läsa här. Trist med förra ägaren att hon/han reagerar som den gör.



kram

2010-02-26 @ 08:12:32
URL: http://agnieszka.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0