Tisdag, ingen bra dag

Nej, Tisdagen var ingen bra dag. Dagen började med att jag tappade min mobil ute. Antagligen på väg ut till bilen. Gick och letade efter jag kom hem men ingen mobil. var hos tandläkaren och hade den inte då. Undrade redan när jag var där vart den hade tagit vägen. Ringde till den när jag kom hem och då gick det fram signaler men när jag provade igen sen så gick det inte att komma fram. Så antagligen nån som tagit den och tagit ut kortet. Så nu har jag ingen mobil :( Måste köpa en ny.

När jag kom hem från tandläkaren så tittade jag till Zebb och såg att han inte reagerade som han brukar när man kommer hem. Han kunde knappt titta med ögonen och låg och dregglade. Han hade då på nåt sätt lyckats få luft fräschare i ögonen. Sån man sprutar för att det ska lukta gott hemma.

Vi hade en luft fräschare i köket som han på nåt sätt hade gömt bland filtarna i sin bur. Den var halvfull häromdagen och när jag kom hem så var den tom.
Så det var bara att ringa veterinären, men tror ni inte dem hade lunch när jag ringde. Men när jag väl fick jag tag i dem så var vi tvungna att åka in på en gång.
Så dem sövde ner honom och spolade rent ögonen i 1 timme. Sen vidare till valla djursjukhus i Linköping där han fick vara kvar tills idag. Hade inte blivit nån bättring där. Och idag fick vi skjutsa honom till strömsholms djursjukhus utanför Eskilstuna och kom hem för ca 40 minuter sen. Där ska dem tydligen ha ögonspecialister.

Bara att avvakta. Dem tar en dag taget. Det är ingen som vet än om han får behålla synen. Bara att vänta o se. Känns tungt.
Så allt har varit kaos sen i Tisdags.

Återkommer imorgon när jag vet mer om Zebb och om vad som händer.

Ska sova snart.

/Annis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0