Helgen

Helgen har varit bra. Igår var vi och storhandlade på city gross faktsikt. Annars storhandlar vi bara på willys. Men det är ju så jäkla stort på city gross. Man hittar ju inte nåt. Höll på att bli tokig ett tag. Men nu är det gjort.
Missan mår bra här. Hon verkar trivas. Hon ligger mest och sover. Trodde det skulle bli svårt att ha en utekatt inne men verkar ju inte vara nåra problem. Inte med henne i allafall. Det är ju skönt.

Imorgon så är det barnvakt som gäller igen. Och ett samtal till min kontaktperson på psyk kl. 08.00 och fråga vad fan dem håller på med. Är så jävla förbannad på dem.

Nu sitter jag med hårfärg i håret. Får se hur det blir. Ska nog fixa fötterna också. Ibland är det mysigt med spa kvällar hemma.

Förresten så har jag börjat träna igen sen 1 vecka tillbaka. Går bra. Så nu är det gå ner i vikt som gäller. Imorgon ska jag träna kick & box 90 min.

Nu ska jag fortsätta med mitt hår.

/Annis


Lilla Missan

Ja, nu har vi fått hem lilla Missan. Hämtade henne vid 13-tiden. En jätte söt liten katt. Förstår inte hur nån kan vara så dum mot djur :( Hon hade tydligen inte fått så mycket mat och så hade hon legat under ägarens hus och frusit så hon skakade. Stackarn.
Men nu har hon det bra =) Hon äter bra. Tjejen som hade henne nu sa att det troligtvis blir kattungar i början av Maj. Hon är lite rund om magen =) Så hoppas hoppas det blir små bebisar ;)

Här är hon

Hon är lite mörkare än vad hon ser ut på bilden. Ville inte riktigt vara med på kort. Hon är brun spräcklig.



Hon höll på att tvätta sig och så kom jag och störde :P

Jätte gosig är hon. Har redan fäst mig vid henne. Men vi har sagt att vi inte ska behålla henne eller nån av hennes kattungar :(
Men man kan ju inte ha hur många djur som helst. Inte när man bor i lägenhet.

Nej, nu ska jag gosa lite med henne och sen är det natti natti.

/Annis


Fredag igen!

På väg till Linköping snart. Om ca 30 min. Ska hämta en katt som vi ska vara jourhem till några månader. Gissa vad? Hon ska ha kattungar nån gång i April, så det ska bli skit kul =) Lite nervöst bara, eftersom jag aldrig har varit med nån gång när en katt fått ungar. Men jag ska låna böcker på biblioteket.
Så då får man se dem växa upp under 12 veckor. Sen ska dem adopteras bort, mamman också.
Lovar lägga ut bilder sen när dem är födda.

Mamman kommer från ett ställe där hon blev illa behandlad och fick knappt nån mat.

Hoppas bara allt går bra, förlossning o så.

Nej, nu ska jag fixa det sista sen dra.

/Annis

När jag ändå är på G

När jag ändå är på G så ville jag bara säga att jag är så förbannad, nu när det är det här med skatter, antingen få tillbaka eller behöva betala tillbaka. Jag ska vara ärlig och säga att jag fick betala tillbaka i år. Vilket aldrig har hänt förut. Det kändes piss.
Men det som känns ännu mera piss är att dem här skattepengarna vi betalar in går till kungaparets löljiga jävla pampiga bröllop. Det känns tusen gånger mer skit än att jag måste betala tillbaka. Jag vill inte bidra till deras bröllop. Då kan ju dem bidra till mitt sen när det väl blir, eller?

Varför ska man behöva det? Dem har väl pengar till att betala själva. Och ett bröllop behöver inte kosta flera miljoner. Det behöver inte ens kosta 1 miljon, till och med under miljonen.
Tycker bara det är så löjligt allting.

Jag vill i allafall inte hjälpa till att betala deras bröllop. Skatte pengarna kan gå till annat istället tycker jag, sånt som är viktigare. Som sjukvård tex.

Men det är min åsikt. Var tvungen att skriva av mig, har gått och tänkt på det ett tag.

Snart sängen hoppas jag. Har haft så svårt att sova senaste dagarna.
Återkommer mer imorgon!

Natti natti

/Annis


Usch och fy på mig!

Som ni ser så har jag inte bloggat på ett tag. Det är 1 vecka sen idag, hmmm. Men nu ska det bli ändring på det.

Ska väl börja med att uppdatera lite, men det har faktiskt inte hänt så mycket. Passar fortfarande barnen dem där två gångerna i veckan =) Superkul. Och sen gör jag det där dagliga som jag alltid gör, hushålls sysslor och sånt.

Senaste veckan har väl varit hyffsat skaplig. Förutom att jag kan säga att jag hatar allt som har med sjukvård att göra. Eftersom att läkaren inte skrivit det intyg jag ska som ska vara inne hos försökringskassan på fredag. Tror ni jag är SUR eller? Eller snarare FÖRBANNAD!!!!!! Jävla sjukvård....Byta läkare ska jag göra i allafall. Inte första gången hon krånglar.

Förutom det så har det varit en bra vecka.

Men som sagt nu måste jag komma igång med lite bilder här på bloggen. Måste bara hita minneskortet till kameran där jag har bilderna. Men det kommer inom kort.

Ha det bäst!

/Annis


Onsdag

Idag har jag fått mycket gjort. Har dammsugit, vikt tvätt, diskat, burit ner kartonger till källaren som stått i klädkammaren så man kan få mer plats där eftersom den är så liten och badat Tindra. Har haft så mycket energi idag. Har mått mycket bättre idag.

Nu kollar jag på fuskbyggarna. Så ska fortsätta göra det. Blir nog läggdags för mig sen.

/Annis

Vill inte bli sjuk igen

Vill inte bli sjuk igen. Näsan rinner som bara den och känner mig allmänt hängig. Men har inte ont i halsen, peppar peppar. Inte än i allafall. Halsfluss vill jag inte ha igen.
Ena stunden är man täppt och efter ett tag så rinner näsan istället.
Får ta det lugnt imorgon. Ska ta och dricka lite kaffe nu och titta på nån film. Men först ut med lilla tösen här. Så får hon sova sen. Hon är lite sömnig här.

Förresten, det var nån man som ringde till mig förut och han sa: Grattis till barnet! Du är gravid va? Ähh nää, det är jag inte. Han ringde om nån gravidförsäkring. Men men , det var fel person. För gravid är jag inte.

Tittade på 112 - på liv och död, vilket bra program. Skitbra verkligen.

Känner för att skriva men vet inte vad. Händer inte alltför mycket i mitt liv just nu. Dagarna är för det mesta likadana. Inget jag stör mig på. Jobb är inget alternativ just nu ändå. Jag måste ju känna efter själv vad jag orkar och inte.

Ha en trevlig kväll alla!

/Annis


Trött + hängig

Idag har jag varit jätte trött + att jag inte känner mig 100% frisk. Har känt mig lite hängig idag. Började igår kväll. Vill inte bli sjuk igen. Slipper helst.
Nu har jag precis gjort en matlåda till Oskar. Har mailat nån om ett hus också som vi såg på blocket. Ligger lite utanför stan nära nån sjö med tillgång till båtplats. Inte för att vi har nån båt men iallafall :P Vore super om vi fick komma och titta, kanske även få det =) Håller tummarna på att dem hör av sig. Är så trött på det här med lägenhet. Bara gnäll och krångel.

Landet nästa :D

Förresten, hatar allt som har med försäkringskassan att göra. Nån mer som gör det? Dem är inte riktigt friska i huvudet. Dem fattar inte vad man säger eller vad man skriver.
Nu har jag fått säga det, haha.

Ikväll blir det att titta på nya programmet 112 - på liv och död. Älskar såna program.

Idag pratade jag med en gammal klasskompis från högstadiet på msn. Riktigt kul. Vi har inte setts eller pratat sen vi slutade högstadiet för 10 år sen. Han tyckte jag skulle gå på klassfesten. Men är lite kluven, vet inte riktigt. Skulle vara kul, men får se.

Ha en fortsatt bra dag!

/Annis

PMS eller?

Idag har jag typ varit sur och irriterad hela dan. Har blivit irriterad för ingenting :( Ibland har man såna dar. Men men, hoppas morgondagen blir bättre.
Jag och Tindra var på djuraffären grizzly förut och tog kort på henne. Det var gratis fotografering. Dem skickar hem provbilder om ca 1-2 veckor. Så får man bestämma om man vill beställa bilder sen. Vi var där för 1 år sen också och tog kort. Alltid roligt att ha lite bilder som en fotograf tagit.

Imorgon blir det tvättdag. Måste ju göras. Önskar att vi hade våran tvättmaskin inkopplad. Hade varit bättre än att behöva springa upp och ner med tvätten till tvättstugan. Speciellt när man har ont i ryggen.
Nej, nu ska jag inte gnälla mer, haha

Annars har vi haft myskväll och ätit kyckling file, pommes och bearnaisesås. Mumsigt gott =)

Ha det bra!

/Annis



Chokladbollar

Idag fick jag ett ryck och gjorde chokladbollar. Har inte gjort det på flera år. Blev jätte sugen på det sådär helt plötsligt, hahaha.


(Lånad bild)
 Blev så några kvar innan jag kom på att ta kort, haha

Annars idag har jag inte gjort alltför mycket. Dammsugit har jag gjort. Imorse när jag vaknade höll dem på att röja utanför med all snö. Jösses vilken skillnad det blev. Nu finns det parkeringar. Så skönt!

Nej, nu ska jag fortsätta titta på fuskbyggarna.

/Annis

 


<3

Tänkte avsluta denna dag med en bild på en underbar hund. Våran lilla Älskade Tindra som vi älskar över allt annat på denna jord.



En trött liten Tindra.

/Annis


Ny frisyr?

Eftersom mitt hår inte ser alltför normalt ut just nu så täkte jag att jag skulle gå och klippa till det lite. Så det ser lite bättre ut. Är nog lättare nu när det växt ut lite.

Funderar på denna

Tycker det är skit snyggt.
Får fundera lite.

/Annis


Tisdag!

Igår så var jag ju barnvakt. Gick super bra.
Sen när jag kom hem så ringde jag dem som har hand om snöröjningen här i vårat område och sa att jag tyckte dem skulle komm hit och ta bort snövallar från parkeringarna. Finns ingenstans att stå, så det är lite kaos. Har varit så hela vintern. Dem har röjt en gång här på hela vintern. Så jag ringde och pratade med dem. Och jag var inte så glad. 45 minuter efter samtalet så kollade Oskar ut genom fönstret av en händelse och då hade dem satt dit skyltar att dem på onsdag (imorgon) ska fixa här utanför. Såå skönt det ska bli.

Annars idag så har jag varit en sväng på stan lite snabbt. Sen fixat lite hemma.

Nu ska jag ut med Tindra, sen sova tror jag.

/Annis


Helgen!

Helgen har varit bra. Igår åt vi lasagne hos svärmor. Mums mums =) Och till efterrätt åt vi panacotta. Första gången för mig. Och det var underbart gott. Inte sista gången jag äter det ;) Fick även med oss lasagne hem.

Idag har vi varit i Nyköping hos mamma. Blev lite fika och hundarna har busat lite. Så det var kul. Blir säkert en sväng dit snart igen.

Imorgon är det Måndag igen. Då ska jag vara barnvakt igen. Sen vet jag inte riktigt vad som händer mer faktiskt. Men det återstår att se. Fixa lite hemma blir det säkert som vanligt :P

Förresten, bilder kommer. Har inte tagit nya kort på länge. Men lovar att göra det. Blir lite roligare med bilder också.

Hoppas alla har haft en bra helg!

Kraaam!

/Annis

Vad ska man skriva för rubrik?

Idag har det inte hänt så mycket faktiskt. Bara varit hemma med Tindra. Tindra löper ju nu så hon måste ha små trosor på sig inne med binda i. Om ca 1 år har vi planer på att para henne. Då blir det små bebisar. Hon vägde bara ca 185 gram när hon föddes.

Imorgon blir det middag hos svärmor. Lasagne =) Gott
Var länge sen nu så ska bli gott.

Annars blir det en lugn helg. Den här veckan har varit full fart hela veckan så skönt med en lugn helg.
Men sen på måndag drar det igång med barnpassning igen på morgonen. Ska bli roligt.

Ska fortsätta titta på tv nu. Men ha en underbar kväll

/Annis


Medial cirkel

Japp, nu ikväll har jag varit på medial cirkel grundkurs. Spännande men samtidigt läskigt och nervöst. Man får ju då lära sig ta kontakt med andar. Men även hålla på lite tarotkort och analysera bilder och få fram information av bilderna som kan stämma in på en person i rummet och sen försöka få fram vem av personerna i rummet som la fram bilden. Tex, jag fick gå in i ett annat rum och då fick nån av dem andra i rummet ta en bild i högen och sedan lägga fram den på min plats. Och sen fick jag komma in i rummet och berätta precis det jag tänkte på om bilden, vilka känslor jag fick osv...Och sedan få fram information om vem som la fram bilden. Tex via andevärlden. Den person man först tänker på ska man tro på att det är. Man ska inte vela utan den man först tänker på brukar det vara. 
Jag kan säga att jag hade för det mesta rätt, haha

Väldigt intressant.

Det är 5 träffar kvar. Så lite mer hinner man nog lära sig.

Sov gott!

/Annis

Ny dag, ny månad

En ny dag idag och en ny månad. Är frisk nu i allafall. Men äter fortfarande pecillin.
Idag har jag varit barnvakt till tvillingarna. Det gick jätte bra. Deras stora syster var inte hemma, hon var iväg på sportlov. Skulle komma hem senare idag. Ska ju vara barnvakt två gånger i veckan. Det är roligt.
Hela veckan blir det fullt upp.
Imorgon kväll ska jag kanske iväg på nåt men har inte bestämt mig än. Det skriver jag om imorgon.

Nu ska jag fortsätta kolla på familjen annorlunda, sen ut med Tindra och sen sova.

/Annis

RSS 2.0