Första snön är här

Var precis ute med hundarna och såg att det snöade. Snön hade börjat lägga sig på marken också. Så nu är första snön här. Men tror inte den kommer ligga så länge. Kommer nog försvinna tills imorgon eller nåt.
Var bara det jag ville skriva.

Natti natti

/Annis

Usch, fy och blä

Igår var jag hos tandläkaren och drog ut en visdomstand som jag hade ont i. Men som tur var så fick jag lustgas. Det brukar jag få hos tandläkaren. Även om jag bara ska laga ett hål så får jag det. Har sån tandläkarskräck. Sen hade jag ju Oskar med mig som höll mig i handen =)
Nu har jag inte ont i den längre. Men nu är det en annan tand som värker istället. Ska ringa på Måndag igen eftersom dem är lediga imorgon.

Annars idag har jag varit i Norrköping och shoppat lite smink som jag behöver nu när jag ska träna och sminka hemma. Men det mesta sminket har jag beställt på internet från Usa. Så det borde komma snart =)

Imorgon är det städning som står på schemat. Ska även åka en sväng till Norrköping imorgon igen. Ska köpa en sak på Makeup store som dem inte hade hemma idag. Utan det skulle komma imorgon.

Snart sängen nu.

/Anna

Makeup artist utbildning

Som rubriken säger så har jag gått en makeup artist utbildning. En 3 dagars intensiv utbildning. Torsdag-Lördag. Har därför varit för trött för att blogga. Torsdag-Fredag var jag där 9-17 och Lördag 8-16.
Utbildningen var i Norrköping. Vi var 4 tjejer.

Men jag kan säga att det var skit roligt. Första dagen var det mycket teori + att vi fick sminka oss själva lite. Andra dagen fick vi sminka oss själva och sista dagen fick vi sminka modeller. Det var jätte nervöst men det gick toppen bra. Blev jätte nöjd. Tänk att man på bara 3 dagar kan lära sig så mycket.

Utbildningen går till så här: Först går man en 3 dagars intensiv utbildning. Sen får man träna hemma i ca 4 månader + att man får hemuppgifter och sen efter 4 månader så får man göra ett slutprov och klarar man provet så är man en diplomerad makeup artist.

Så nu är det träning hemma som gäller. Måste ragga modeller bara. Kommer även träna på mig själv.

Man fick bla. lära sig lägga dags makeup, kvälls makeup, bröllops makeup, sotning, glitter o glamour m.m.

Fick bilder på dem modeller jag sminkade på min mail igår. Måste säga att jag är super nöjd med resultatet.
Vi sminkade 3 modeller var.

Har alltid velat kunna sota ögonen och nu vet jag hur man gör =)

Så makeup artist ska jag bli =)

Nu ska jag ta det lugnt idag. Är fortfarande lite trött efter dessa 3 dagar.

/AnnisÄlgjakt!

Idag startar älgjakten. Så oskar är ute och jagar älg hela dan. Åkte ca 04.30 imorse och kommer hem ca. 22.00 ikväll. Så blir hemma hela dan själv idag. Då passar jag på att strostäda hela huset.
Sen ikväll blir det väl lite mys med Tindra. Vi myser iofs lite då och då nu på dan också =)

Inte allt för roligt att städa alltså. Men det behövs verkligen. Lika bra att få det gjort. Så kanske vi kan skruva ihop våra byråer som vi köpt på jysk.
Oskar och jag har delat byrå. Jag har haft tre lådor och han dem andra två. Men känner att jag behöver hela byrån, har ganska mycket kläder. Så därför köpte vi en till honom och även en ny till mig eftersom den byrån vi har nu börjar gå sönder. Så den åker till tippen.

Måste få plats med kläderna jag köpte på ullared. Dags att packa upp dem kanske ;)

Städningen kallar på mig nu. Bara att fortsätta.

/Annis

Längesen nu...

Har inte haft nån blogg lust. Har inte mått helt bra heller dels pga min släkt på min pappas sida. Jag får aldrig reda på saker. I våras i april fick min ena syster en bebis. Pratade med min faster nyss och hon berättade att dem hade haft dop för bebisen i augusti. Var jag bjuden? Nej, det var jag inte.

Sen fick jag precis idag reda på att min andra syster, den äldsta av dem fick en bebis i Juni. Hade ingen jävla aning om det. Så jävla schysst.

Alla andra i släkten på min pappas sida blir bjudna på dop förutom jag.
Jag är ju för helvete Moster till bebisarna.

Ska jag vara ärlig så känns det piss. Varför finns jag ens?

Och sen är det min pappa som aldrig hör av sig. Han hörde inte ens av sig när jag fyllde år i April. Så dålig stil. Han hör ju av sig till mina systrar men inte till mig. Varför???
Är inte jag lika mycket värd?
Det känns för jävligt allt det här.
Börjar tröttna rejält på det här nu.

Vad ska jag göra?

/Anna

RSS 2.0