Reinfeldt = Mitt liv är förstört

Att Fredrik Reinfeldt vann var det värsta som kunde hända. Hann har inte gjort annat än att förstöra andra människors liv.
Tvinga ut sjuka människor att börja jobba 100%, det är sjukt. Dem som är så sjuka att dem inte kan arbeta. Vad tänker man med då?
Vad kommer han hitta på härnäst?

Det är människor som har tagit livet av sig pga att dem blivit tvungna att börja jobba fast dem inte kan. Så ska det inte behöva vara. Jag lider med dem anhöriga.

jag är glad att jag är under 30 så jag drabbas inte av det. Men sen när jag fyllt 30 då? Om jag fortfarande inte kan jobba då, vad ska jag göra då? Om jag blir tvingad att börja jobba fast jag inte kan.

Fredrik Reinfeldt är inte riktigt klok nånstans. Men det är min åsikt.

/Annis

Ullared

Idag har jag varit på ullared och shoppat. Tog bilen dit helt själv. Åkte hemifrån kl. 04.00. Ville vara där till kl. 8.00 när dem öppnade. Men eftersom jag åkte lite vilse trots min gps så var jag där kl. 10.00. Men men =) Kom dit till slut i allafall. Hade tryckt in lite fel i gps:en kom jag på sen. På hemresan så åkte jag rätt på en gång.

Hemifrån oss så tar det 3 timmar och 45 minuter att åka dit. Tog en paus på ca 15 minuter på dit resan och en paus på 15 minuter på hemresan. Det gick riktigt bra att sitta och köra så långt själv. Ville åka ensam. Ibland kan det också vara skönt.

Blev en hel del inhandlat. Kläder till Oskar och mig, diskmedel, tvål, schampoo m.m. Köpte lite saker till djuren också. Är riktigt nöjd med den här dagen. Kom hem kl. 19.00 ikväll.
Imorgon ska jag packa upp allt. Nu ikväll ska jag ta det lugnt.

Kommer uppdatering eftersom jag inte bloggat på ett tag. Ska försöka skriva lite imorgon.

Ha det bäst!

/Annis

RSS 2.0