Jag lever

Ja, det gör jag. Men har inte haft tillgång till min dator då telefon och bredband inte är inkopplat än. Sitter just nu i lägenheten. Sitter och väntar på Oskar som är på returpunkten med ett lass som ska slängas. Så ska vi försöka få med oss det sista.

Har nu bott i huset i över två veckor och börjar få ordning inne. Har packat upp dem flesta kartongerna nu och fått det mesta på plats.
Trivs bra kan jag ju säga. Så lugnt och skönt. Tindra springer lös ute på tomten vilket hon tycker är super skönt.

Har en del ärenden till Norrköping fortfarande så jag brukar åka till lägenheten och ringa lite samtal och sitta lite vid datorn och packa med mig lite små saker till huset när jag ändå är i stan.

Jag kan ju även surfa via mobilen. Så mailen kollar jag varje dag.

Ska fortsätta nu med det sista små plocket.

Ha det bra!

/Annis

Stackars lilla Missan

Ja, igår så åkte jag med missan till en veterinär i Linköping. Och ögat såg ju inte alls bra ut. Så imorgon blir det antagligen operation. Ögat kommer inte bli bra om man bara behandlar med ögonsalva och ögondroppar. Utan det som gäller är en operation.
Så vi får se vad hon säger imorgon.

Veterinären har även röntgat magen för att se om det finns några kattungar i magen. Men hon såg inga. Men när hon kände på magen så kände hon nåt. Men kattungarna syns inte förrän dag 44-45 på röntgen.
Det är så svårt när man inte vet parnings datum.

Enligt dem uppgifter jag fått när jag hämtade henne så skulle hon parat sig i slutet på Februari men hon kan ju lika gärna gjort det i Mars. Det vet man ju inte. Får se hur det blir när jag pratar med veterinären imorgon.

Saknar Missan mycket.Lilla söta Missan =)

Nu ska jag packa sen sova.

/Annis

Flyttar imorgon

Japp, imorgon flyttar vi. Lite nervöst faktiskt, men det blir nog bra. Så imorgon flyttar vi det sista. Så kommer inte ha internet på nån vecka eftersom det tar ca 8 arbetsdagar innan dem kopplar in det.
Visserligen kan jag surfa via min nya mobil så mail kommer jag kolla o så.

Detta är min nya mobil. En Samsung galaxy spica


(Lånad bild) Har packat ner min kamera.

Faktiskt så trivs jag med den. Fick den i Måndags. Har alltid varit emot touch mobiler. Men har ändrat mig. Den är fin och fungerar bra.

Så den kommer jag surfa lite på när jag inte kommer ha tillgång till min dator på ett tag.

Ska packa det sista i köket nu.

/Annis

Veterinär tid

Imorgon har jag fått tid hos veterinären. Missan har fått nån hemskt inflammation i ögat. Så ringde en veterinär i Hjulsbro utanför Linköping. Hittar? Nej! Men får ta våran Gps. Om den nu visar rätt väg. Inte alltid den gör det. Tycker inte det är kul när man inte hittar så jag åker alltid i väldigt god tid.

På uppfödarutbildningen så rekommenderade dem henne. Så fick hennes namn och nummer. Och hon verkade jätte trevlig när jag pratade med henne. Så blir säkert jätte bra.

Ska fortsätta packa nu

/Annis

Fullt upp hela helgen

I helgen har vi flyttat saker till huset. Två vändor med släpkärran i igår och två vändor idag. Så vi har fått dit mycket saker. Igår körde Oskar och hans pappa själva. Men idag var även jag och Oskars mamma med så vi packade upp saker i huset. Fick ganska mycket gjort. Skönt att få lite uppackat.

Nästa helg så flyttar vi dit helt och hållet. Då ska resten av sakerna dit. Så nu i veckan ska jag packa det sista. Fick ju med oss lite tomma kartonger tillbaka till lägenheten.

Så fort vi fått ordning i huset så ska jag börja fixa i trädgården. *Längtar*

Nu ska jag sova. Är såå trött.

/Annis

Lägga ner bloggen?

Ska man lägga ner bloggen? Känns inte som så många läser den eller bryr sig om vad jag skriver. Är det intressant vad jag skriver om?
Jag skriver det jag känner för att skriva.

Vet faktiskt inte.....

/Annis

Inget vettigt att skriva

Har inget vettigt att skriva just nu. Därför jag inte bloggat. Det enda jag gör just nu är att packa känns det som. Det är 1 vecka kvar tills vi flyttar nu. Nästa Torsdag så börjar vi flytta.

Men vi börjar köra lite kartonger redan nu. I helgen ska vi väl köra några vändor. Men möblerna får vänta tills nästa vecka.

Det vi absolut måste köpa är en grill. Det har vi ingen. Det är ju ett måste. Så det blir nog mycket grillat i sommar.
Tänk att grilla, ta en cider till och sen gå till sjön och ta ett kvällsdopp. Det låter väl underbart? Det tycker jag i allafall.

Nej, nu är det natti natti för mig.

Tänkte bjuda på två bilder först

Missan som slickar grädde i tårt kartongen. Gott tycker hon =) Max sitter på golvet i bakgrunden.
 
Söta kissar =)

Natti natt

/Annis

RSS 2.0