Är jag inte söt?



Är inte Tindra underbart söt?

Mammas lilla älskling <3

/Annis


Bilder

Bilder från Torsdagens kaos





Det tog 1 timme att gräva fram bilen och försöka flytta den. Det är fullständigt vansinnigt. Ska det behöva vara så? Dem som plogar, vad tänker dem med?
Ska ringa imorgon och klaga och fråga vad dem håller på med.

Och nu snöar det mer. Fy fan vad snö. Vill helst slippa skotta mer snö vid bilen. I allafall inte 1 timme.

Ska göra mig iordning nu och sova, kanske.

/Annis


Helgen

I fredags var Oskar ledig och jag var iväg på ett möte. Efter det så hämtade jag upp Oskar hemma så vi åkte iväg och letade efter en stor snöskyffel som vi kan ha och skotta snö med om det skulle behövas nån mer gång. Men det fanns ingenstans. Alla var slut. Åkte till en massa olika ställen, men inte då. Det är åtgång på dem men det kan jag ju förstå.
Sen åkte jag när jag lämnat Oskar hemma till apoteket. Sen blev det en lugn kväll.

I Lördags eller igår så var vi mest hemma och fixade. Vi åkte och hyrde film och myste. Det var väl vad som hände.

Idag så var vi först och storhandlade, vilket behövdes. Så skönt att ha mat och sånt hemma nu. Sen tog vi en sväng till Boda lite utanför Norrköping och tittade på vildsvin. Dem har vildsvinshägn iofs inte bara vildsvin utan även hjort. Men vi ser bara vildsvin när vi är där. Det är väldigt roligt att åka och titta på djur. Vi såg grisar =) Det är roligt när det är små kultingar för dem är så söta. Men såg inga små idag.

Sen har vi bara varit hemma. Var ju nästan kväll när vi kom hem. Var bara att göra mat.

Lägger in lite bilder senare.

/Annis

Nu så

Nu har vi i allafall skottat fram bilen. Tog 1 timme :S. Tur man har snälla grannar. Efter ett tag när vi stod och skottade så kom grannen och hjälpte till =) När vi sen skulle flytta bilen till en annan plats så var det en dam som kom fram och frågade om hon skulle hjälpa till och putta bilen. Så vi var tre som puttade på medans Oskar gasade. Så det gick till slut =)

Det var många som kommenterade när vi stod och skottade hur dåligt dem tyckte det var med plogandet. Att dem tyckte det var dålig stil och elakt att ploga in bilarna sådär. Jag håller med. Så jäkla elakt. Det finns inte ord för det.
Ska ringa imorgon och klaga. Försökte idag men fick inte tag på nån.
Som sagt det var inte bara jag som var irriterad. Många grannar var förbannade.

Nu vill jag inte ha mer snö. Det räcker som det är.

Bilder kommer imorgon, om dem blev bra. Orkade inte lägga in dem i datorn idag.

/Annis

Det är förjävligt

Faan alltså! Jag skulle gå ut med hundarna och så gick jag förbi bilen. Jag trodde jag skulle bli tokig. Tror ni inte att dem har plogat in halva bilen? Jo, visst...
Det går inte ens att öppna bilen. Halva bildörren är inplogad. Inte har jag nån spade heller. Jag skulle iväg och fixa lite saker. Bland annat åka till bussgods och skicka iväg ett paket. Sen till apoteket och hämta en viktig medicin.

Tänker dem inte på att bilar måste åka iväg? Eller? Hur funkar dem egentligen? Jag är rasande...Måste även flytta bilen. Man får inte stå längre än 24 timmar. Men får jag böter så får fan dem betala böterna. Det tänker inte jag göra. Kan inte göra så mycket när jag inte kommer iväg med bilen.
Jag har sett flera bilar som fått böter dels för att dem står för nära korsningar. Men vad ska dem göra? När det inte finns parkeringsplatser pga att dem plogar som krattor och det är snövallar som tar upp hälften av alla parkeringar.

Kan man ringa och be dem som plogar åka till apoteket åt mig? Och skicka iväg paketet? Det är nästan som man vill fråga. Jag kan ploga bättre än dem.

Blir bara så arg och ledsen. När man ska iväg. Måste komma till apoteket. Men får åka när Oskar kommer hem. Han fick för övrigt skotta fram bilen i en kvart imorse kl 05.00 på morgonen. Kul, eller inte.

Blev ett argt inlägg.

Hoppas ni har en bättre dag än mig.

/Annis

Vad har jag gjort idag då?

Idag eller ska man säga igår? Bara några minuter kvar tills klockan slår tolv. Så det hinner bli ny dag innan jag skrivit färdigt, hihi.
Jag kör på i onsdags :P gjorde jag inte så mycket. Fixade lite hemma, rensade och fixade i städskåpet, så nu är det ordning där. ¤Skönt¤

Det har ju snöat massa idag också...IGEN! Det började snöa igår kväll och har snöat hela dagen. Man kan knappt gå ute. Det är så mycket snö. Tog bilen och skulle handla och det var skit svårt att köra. Dem hade ju inte plogat, så man bara gled typ. Men det gick. Det gäller att köra försiktigt.

Idag så ska jag iväg till bussgods och skicka en sak. Sen så är Oskar förkyld så vet inte om han skulle vara hemma från jobbet idag. Vi får se när han vaknar vid 04.00. Då blir det väl att titta på film och ta det lugnt. Och eftersom det är så mycket snö så vill jag nog inte gå ut mer än jag måste. Bara gå ut med hundarna.

Ska väl ta och sova snart om jag kan. Ikväll är en sån kväll jag har svårt att sova. Vill helst inte behöva ta sömntablett. Blir så fruktansvärt trött dagen efter.

Natti natti!

/Annis

Kom och tänka på en sak

Kom och tänka på en sak mitt i kaffe drickandet. Beställde hem några tabletter som man ska gå ner i vikt av. Colon Cleanse, Acai Berry Detox och Resveratrol Extract heter dem. Hjälper dem? Är dem bra? Nån som vet?
Fick dem för några dagar sen.
Tyvärr är batteriet i kameran slut så kunde inte ta kort på dem.

Får prova helt enkelt.

Brukar även dricka nåt som heter One week. Har inte gjort det på ett tag nu men ska börja med det igen. Smakar verkligen vidrigt. Men det är bara att dricka och se glad ut och försöka tänka på nåt annat.

Natti natti!

/Annis

Skit helvete

Dem senaste dagarna har väl varit sådär. Man säger alltid till folk att man mår bra. Fast egentligen så mår man skit. Varför kan folk inte vara tysta och hålla saker för sig själva vad dem tycker om en?
Men orkar inte ta det här i allafall.
Hon jag går och pratar hos var sjuk idag, men det gör detsamma. Hon är ändå inte bra. Trivs inte alls o gå till henne.

Blev inte nåt roligt inlägg idag.

Nej, nu ska jag titta på tv.

Ha det så bra!

/Annis

Måndag

Idag har jag diskat, vilket jag iofs gör varje dag. Sen har jag plockat och åter plockat. Ringt samtal.
Nu tittar jag på tv och ska nog snart sova.
Ska nog diska disken efter kvällens mat först.

Sov så gott!

/Annis

Uppdatering av helgen

I fredags så hände inte så mycket. Ringde lite samtal, bla. polisen och anmälde bankkortet som någon dragit pengar från som jag inte känner till och sen banken för dem ville ha numret jag fick av polisen. Så nu är det fixat. Bara att vänta och se vad som händer nu.

I Lördags var Oskar först ute i skogen men kom hem vid 12 - tiden. Sen när han duschat så åkte vi direkt till Nyköping och hälsade på mamma. Vi åt tacos och satt och pratade. Så fick hundarna leka också. Var trevligt.

I går så var vi iväg till mormor och morfars land och hämtade lite ved som vi tog med hem till stan och lämnade hos dem. Var väldigt mycket snö. När vi gick på deras gräsmatta så var snön nästan upp till knäna. Så det var lite kämpigt att gå. Ramlade några gånger i all snö. Men men, haha.
Igår var också en sån dag jag var så sjukt trött. Hela dan. Så vid 22-tiden var jag i säng. Hade kunnat lägga mig tidigare men hundarna skulle ju ut o så.

/Annis

Uppdatering kommer

Har inte skrivit på ett tag. Skriver lite senare ikväll.

/Annis

Lite bilder

Lite bilder på mig för några år sen





Lite ljus bild





Man såg ju lite bättre ut då :P
man har ju ändrats lite nu om man säger så, haha
Jag var smal och fin då. Men jag kanske kan lyckas att gå ner lite i vikt så man får på sig sina gamla kläder. Jag ska kämpa och kämpa.

Kraam Annis

 


Vilken usel dag

Dagen började med att min klocka inte ringde. Skulle vara hos tandläkaren kl. 8.15 och vaknade kl 8.30. Bara att ringa och berätta att min klocka inte ringde så fick en ny tid.

Sen skulle jag kolla mitt konto, hur mycket pengar jag hade kvar. Tänkte jag skulle köpt hörlurar till min mp3 eftersom dem jag hade gick sönder idag.
Fick en chock när jag kollade, hade 500 kr kvar och skulle haft ungefär 2500 kvar. Så kollade jag kontoutdraget, då har nån dragit 857 kr två gånger. Det stod inte vem eller vilket företag än, det står bara skyddat belopp. Så ringde min bank och enligt dem vad dem fick fram så är det nåt som heter Hälsohem spa? Nån som vet vad det är för ställe?
Jag har i allafall ingen aning, har inte bokat nåt spa eller nåt sånt.

Jag vet inte än om dem dragit från fel konto eller om det är nåt bedrägeri. Jag skulle hålla koll dem närmaste dagarna om jag får tillbaka pengarna annars skulle jag polisanmäla det. Kortet är i allafall spärrat.
Man blir väldigt nere. Är skitdeppig.

Det är ju några ställen som ska dra pengar från mitt konto som jag har på autogiro. Måste försöka låna pengar av nån. Så får dem skicka hem räkning istället för att dra från kontot den här månaden.
Jag är så arg och ledsen.
Hoppas det bara är en miss så jag får tillbaka dem.

Usch...

/Annis

Bilder

Ja, här kommer bilder på min inte allt för fina frisyr :(

Så ser det ut där bak. Lite längre upp till och kort stubb längst ner. Ni måste hålla med om att det ser för jävligt ut, eller hur?
Man ser även upp till där jag fick klippa av håret hemma. Det är lite tunt med hår där.



Betydligt bättre från sidan. Men man ser fortfarande stubben från bakhåret.



Jag går med mössa i allafall. Vart jag än går. Får vi besök så har jag mössa också. Fick hem min peruk men tyvärr fick jag fel så ska skicka tillbaka den och få den rätta.

Efter att ha visat dem här bilderna får jag väl skämmas, men men....

/Annis


Ganska bra dag

Idag har det varit en ganska bra dag, fast jag kan säga att jag har varit extremt trött. Vi var ute och träffade Zebbs förra ägare. Det är min gamla körskolelärares dotter, så hon var också med =) Så Zebb fick träffa några av sina syskon + sin mamma. Så dem sprang i en hage och busade. Vi var inte ute så länge för det var kallt och så hade vi lilla Tindra med oss som frös. Fast hon har ju vinterjacka på sig, men hon fryser ändå.

Sen när vi kom hem tittade vi på film och sen sov jag 1 timme. Det var skönt =) Men inte blev jag så mycket piggare. Jag var på väg att lägga mig redan kl 20 men såklart att jag blev pigg då. Men blir väl inte uppe så sent.

Snart ska jag fortsätta titta på Johan Falk som börjar snart igen efter nyheterna.

Ha det bäst!

/Annis

Seeeg dag

Idag händer det inte så mycket. Gick och la mig 03.30 imorse. Kunde inte sova. Och gick upp kl 7. Kunde inte somna om. Så lite seg är man. Kommer nog bli en tidig kväll.
Oskar är i skogen och jagar så jag är själv som vanligt på lördagar.

Jag såg precis på ett jätte intressant program "Mirakel före födseln" heter det. På tv4+. Man fick se hur fostret utvecklas i magen och så. Jag älskar såna program.

Bilder kommer imorgon hoppas jag.

Nej, nu ska jag nog gå ut med lilla Tindra sen bara ta det lugnt. Kanske plocka lite här hemma.



Bjuder på en bild här =)

/Annis

Sjukt trööt

Igår hände det inte så mycket. Var mest hemma. Plockade och fixade lite. Just ja, vi satte ihop våran nya säng =) Den är jätte fin. Bilder kommer.

Nu idag ska jag nog åka en sväng till skogen och gå med Zebb.
Men är jätte trött. Men piggnar nog till om jag får röra lite på mig.
Sen ikväll blir det mys. Undrar vad man ska hitta på att äta? Vet inte vad jag är sugen på.

Nu ska jag ut med hundarna en sväng, men kanske skriver mer sen eller så gör jag det imorgon.

Ha en bra dag!

/Annis

Lyx

Kan verkligen rekomendera frisörsalongen Lyx i Nyköping. Riktigt trevligt ställe. Supergott kaffe fick man också. Vill verkligen åka dit och klippa mig fler gånger.
Men bor ju i Norrköping så känns lite onödigt att åka dit bara för att klippa mig. Men kan ju iofs hälsa på mamma samtidigt eller nåt.

Har ju inte så mycket kompisar kvar där för dem flesta har ju flyttat tyvärr.

Nu ska jag dricka kaffe latte =) Min favorit

/Annis

Mitt hår är en katastrof

Som rubriken lyder. Var och klippte mig igår för att fixa till mitt hår, men det blev inte så bra. Jag brukar alltid bli nöjd när jag klipper mig men inte denna gång. Absolut inte frisörens fel, för jag förstår att det inte är lätt att försöka få det fint när det såg ut så.
Hon frågade om hon skulle ta bort allt hår, men hon tyckte det var bättre att jag behöll lite hår. Men nu i efterhand så hade det nog varit bättre att raka bort allt.

Får gå med mössa och min peruk som jag hoppas kommer snart. Kan inte visa mig annars.

Hur kan man vara så klantig som jag är? Haha
Jaja, idag har det inte hänt så mycket i allafall. Gick en promenad med hundarna förut. Men annars lugnt. Tror det blir lugnt imorgon med. Ska ringa lite samtal, till sjukhuset och försäkringskassan.

Vill nog inte lägga ut några bilder på håret, rätt så pinsamt.

Ha det bäst!

/Annis

Snart iväg

Nu ska jag snart åka till Nyköping och fixa håret. Måste tanka först. Ska vara där kl. 13 men vill ha lite tid på mig eftersom det är halt ute också. Hoppas att mitt hår blir bra.
Vill inte se ut så här. Vill inte ha superkort hår heller, vilket jag tror det kommer bli. Men har beställt en peruk, så kan jag ju ha mössa också.
Är skitnervös.

Kanske skriver mer ikväll, om jag inte är för trött.

/Annis

Vad ska man säga?

Vad hände igår? Jo, det ska ni få se nu...









Nu undrar väl alla vad som hänt?

Jag råkade ha spackel lim i håret, så Oskar var tvungen att klippa av en del av håret där bak.

Jag skulle laga en mugg med spackel lim och så skulle jag klia mig i huvudet och hade massa lim på fingrarna. Så jag hade stora tovor i håret som var stenhårda. Så vad skulle jag göra?

Så nu ser jag ut så. Inte alls roligt. Men ska gå till frisören och se vad dem säger. Får väl skaffa peruk. Får i allafall ha mössa på mig så länge tills jag hittar nån peruk eller nåt.

Hoppas ni andra haft en bättre helg än mig.
Nej, nu ska jag fortsätta titta på Johan Falk.

/Annis



Bilder



Lilla tomte hunden Tindra







Här är bilderna jag lovat.

Våran underbart söta lilla Tindra som var tomte under julen =) Hon var riktigt populär kan jag lova. Alla tyckte hon var så söt.

/Annis

Glömde säga

Glömde säga att bilder kommer i helgen på våran underbart söta hund tomte =)

/Annis

Massa snö

Idag har Oskar varit ledig. Så idag har vi fixat och plockat om lite i källaren, det behövdes. Vi har även varit hos mormor och morfar och lånat startkablar ifall att bilen inte skulle starta när det är så kallt ute. Eftersom att Oskar jobbar i Linköping så är det bra att han har dem i bilen. Så vi tog även en snabb fika där också.

Så mycket snö det har kommit idag. Helt otroligt. Hur mycket mer ska det komma?
Och kallt är det.
Man vill ju helst inte gå ut men det är ett måste när man har hund.
Så måste man borsta av en massa snö från bilen imorgon om man ska iväg :( Det är så tråkigt. Så kommer dem säkert ploga in bilarna så man inte kommer ut från parkeringen som dem brukar göra :(

Jaja, inget att göra.

Ska fortsätta titta på sprängaren nu som börjar snart igen.

/Annis

Ett tråkigt inlägg

Idag har jag fixat lite hemma. Först var jag iväg och köpte några små förvaringskorgar att lägga vantar o mössor o sånt i. Och en egen liten korg till Tindra som hon kan ha sina kläder i.
Sen har jag plockat lite i lilla rummet som är full med saker. Ska fortsätta lite till nu. Sen är det väl bara att hoppa i säng.

Imorgon ska jag väl fortsätta plocka. Finns ganska mycket att göra om jag säger så. Men det är inte alltid man har lust. I allafall inte när man inte mår så bra.

Det här var ett ganska tråkigt inlägg, men kom inte på vad jag skulle skriva. Så är det ibland, haha.
Nej, nu ska jag fortsätta plocka och sen sova.

/Annis

Nytt år!

Jaha då var det nytt år. Hoppas att det blir ett bra år.

Några bra saker hände 2009:

¤ I februari kom vår lilla söta hund Tindra

¤ Den 17 oktober klarade jag körkortet

¤ I oktober kom även våran jämthund Zebb



Lilla Tindra

Lilla söta Tindra

Zebb

Stora Zebb

Nej, nu ska jag gå ut med vovvarna och sen ska jag titta på tv och bara slappa i soffan.

Hoppas ni alla får ett jätte bra år!

Många kramar Annis


Nyårsafton

På nyårsafton var vi i Nyköping hos mamma. Vi sov över där =) Vi åt god mat och tittade på tv sen stod jag och Oskar på balkongen vid tolvslaget och tittade på fyrverkerierna. Mysigt. Mamma och Roger stod i fönstret och tittade.
Blev några cider och lite vin.
Vi gick och la oss vid 2-tiden.
Sen vid 14-tiden dagen efter var det dags att åka hem och titta till katterna.

Hade en bra nyårsafton i allafall =)

Skulle lägga ut bilder men hittar inte kameran förtillfället. Men så fort den kommer fram så.

/Annis




RSS 2.0