Dagen idag

Den här dagen började med att vi lämnade in bilen på service. Vi gick upp tidigt, skulle lämna bilen kl 7. Vi visste vad det skulle gå på, men sen efter ett tag ringde dem och sa att dem behövde byta bromsbelägg både fram och bak och då så gick det ju helt plötsligt på några tusen till som vi inte räknat med. Men men...

Sen var vi och storhandlade. Nu har vi det gjort. Sen skulle Oskar byta däck på sin mammas bil och efter det var det bara att åka direkt igen. Vi skulle titta på hus. Det var fint, inte så jätte stort men det duger 1-2 år i allafall...Sen ska vi titta på nåt större. Men vi vill börja med att hyra hus för att se så att vi trivs. Och sen kanske köpa ett istället. Och det här huset låg bra och hade stor tomt och vi fick göra precis vad vi ville. Tapetsera, måla om, slå ut väggen i sovrummet så att det blev större och göra vad vi ville i trädgården. Så det är ett plus.

Men vi får se om vi får det. Var många som hade tittat.

Sen var det bara att åka vidare till Linköping och träffa en hanhund som vi kanske ska para Tindra med. Men sen åkte vi hem och lagade mat efter en lång dag. Blev tacos =) Gott!

Nu ska jag titta på tv och ta det lugnt.

Imorrn måste jag ner på stan och handla present till Oskar, han fyller år på söndag. Sen baka lite o så.

/Annis

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0